Bunu paylaş:

">
Ana Sayfa Gündem 3 Haziran 2022 75 Görüntüleme

VATAN SEVERLER PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ETHEM ALP BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Vatan Severler Partisi Genel Merkez de Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Sayın Yılmaz Gülümser Başkanlığında yapılan Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ki sorunlar masaya yatırıldı

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde Gündeme dair yapılan toplantı da Söz alan Genel Başkanı Yardımcısı Ethem Alp Başkan

Vatan Severler Partisi Genel Merkez Binasında yapılan toplantıda Genel Başkanı Yardımcısı Ethem Alp Başkan sözlerine şöyle devam etti

Bizler Vatan Severler Partisi çatısı altında Türk halkımızın sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için ilerleyeceğiz

ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ dir.

Tema Tasarım |